Freelance trainers en experts gezocht!

Academy for Recruitment staat open voor reacties van freelance trainers. Ben jij als freelance trainer/expert op zoek naar interessante opdrachten bij een super goed georganiseerde opleider? Neem dan contact met ons op.

Bij Academy for Recruitment werken freelance trainers die gespecialiseerd zijn in onder andere sales, management, communicatie en HR. Zij hebben allemaal een achtergrond in de flexbranche. We vinden het belangrijk dat trainers zelf ervaring hebben in de praktijksituatie van onze deelnemers.

Een van onze trainers aan het woord over onze organisatie:

“Wat ik heel prettig vindt aan het trainen voor artra, is de goede en gedegen back-up. De processen rondom de trainingen staan als een huis. Daarnaast ben ik blij dat er ruimte is voor eigen inbreng. De praktische en no-nonsense instelling van het trainerscorps vind ik verademend. Het gaat er tenslotte om dat de deelnemers geprikkeld worden om met het nieuw geleerde aan de slag te gaan in de praktijk”.

– Hermine Horstman, 21 jaar trainer bij artra.

Bekijk onze opleidingen en trainingen op de website. Heb je interesse om freelance trainer te worden bij Academy for Recruitment of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met marieke@academyforrecruitment.nl.

Onze visie

Wij faciliteren de ontwikkeling van goed opgeleide professionals. Zo dragen we bij aan het werkgeluk, de talentontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van deze professionals, waardoor ze een positieve impact hebben op hun omgeving.

Onze labels

artra

artra is al jaar en dag hét opleidings- en trainingsbureau voor de flexbranche. Ons talent is om moeilijke dingen makkelijk te maken. Naast trainingen bieden wij assessments, opleidingen, masterclasses, leerlijnen en speciale bijeenkomsten geschikt voor ieder punt in je carrière. Wij geloven dat talent inspireert en wij inspireren talent!
www.artra.nl

Academy for Recruitment

De Academy for Recruitment is een opleidingsinstituut dat zich richt op het prikkelen, ontwikkelen en opleiden van recruiters en HR-professionals. We dragen dus niet alleen kennis over, maar dagen onze cursisten uit om zelf initiatief te nemen, nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ontwikkelingen en nieuwe dingen te proberen. Wij vinden het belangrijk om hard te werken, maar net zo goed om plezier te hebben in wat we doen.
www.academyforrecruitment.nl

Het label Academy for Recruitment is een initiatief van artra, dat al 43 jaar succesvol trainingen en opleidingen verzorgt voor de uitzendbranche. De expertise die artra heeft in effectief trainen en opleiden wordt ingezet om recruiters (nog) beter te laten functioneren en met succes en plezier hun functie te laten uitoefenen.

Freelance trainers gezocht!

Kom ons team versterken als trainer.

Neem gerust contact op met Marieke de Wildt, New Business Developer & Recruitment Adviseur bij de Academy for Recruitment. Je mag bellen, mailen of appen.
Telefoon en Whatsapp: 06 – 4564 1694
Mail: marieke@academyforrecruitment.nl

Ik hoor graag van je!