Alles leren over Recruitment?

 

Academy for Recruitment

De Academy for Recruitment is een opleidingsinstituut dat zich richt op het prikkelen, ontwikkelen en opleiden van bureau recruiters. We dragen dus niet alleen kennis over, maar dagen je uit om zelf initiatief te nemen, nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ontwikkelingen en nieuwe dingen te proberen. Onze doelgroep is de groep recruiters die als werkveld de flexibele arbeidsmarkt hebben (detacheerders, interim recruiters, uitzendorganisaties) en recruiters die als intermediair optreden (werving & selectie bureaus, zelfstandige recruiters).

Wat je van ons kunt verwachten:

  • We bewegen mee met de markt en betrekken ons netwerk bij de inhoud van de opleidingen en trainingen zodat deze naadloos aansluiten bij de actualiteit.
  • Wij combineren gedegen kennis van de recruitment markt met bewezen en prikkelende trainingstechnieken.
  • Je krijgt les van de beste experts en trainers.

Je vindt onze volledige opleiding Recruitment Professional hier. Daarnaast bieden wij korte opleidingen op het gebied van Sourcen, Employer branding en Video marketing. Het is ook mogelijk om losse trainingen te volgen, gebruik te maken van e-learning, incompany trajecten met ons samen te stellen of onze hulp in te schakelen bij het opzetten van een geheel eigen academy. Binnenkort vind je ons gehele aanbod op deze site.

Nu alvast meer weten? Bel ons op 06 – 57406100 of mail naar info@academyforrecruitment.nl.

Experts

Nog 4 van de 12 plaatsen beschikbaar voor Klas 11 (10 september 2019).
schrijf je in

INITIATIEFNEMERS EN PARTNERS

Realisatie: 7U Digital Originals