Maatwerk trajecten & Incompany trainingen

Incompany trainingen

De trainingen die worden aangeboden door de Academy for Recruitment kunnen ook op maat gegeven worden binnen jouw organisatie. Wanneer verschillende medewerkers de training op hetzelfde moment willen volgen is dit ideaal! De training wordt dan aangepast aan jouw wensen. En onze trainer zal de training op locatie komen geven. Ook online een training verzorgen is in de meeste gevallen mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Maatwerk trajecten

Staat jou leervraag niet tussen ons aanbod? Dan gaan wij graag aan de slag om voor jouw organisatie de perfecte training te ontwikkelen. 

Leerlijn van een incompany

Naast de mogelijkheid om een leerlijn in te richten, is er ook de mogelijkheid om verschillende trainingen tot één trainingstraject geschikt voor jouw organisatie te creëren. Hierbij zal er ten allen tijde worden gekeken naar jullie (leer)wensen en behoeftes. 

Track and Trace voor e-learning

Wij kunnen een ”track and trace” inrichten om deelnemers te begeleiden en te volgen tijdens het online leren. Gedurende het opleidingstraject gelden een aantal deadlines. Het ”track and trace” systeem volgt de deadline nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Voorbeeld van een maatwerktraject wat wij recent hebben ontwikkeld

Onlangs hebben wij voor één van onze klanten een academy ontwikkeld om recruiters op te leiden. In de opleiding worden startende recruiters opgeleid tot een volwaardige recruitment professional. Deze academy gebruikt verschillende leerinterventies zoals klassikale trainingen, online toetsen, intervisies en masterclasses.

Wil je graag meer weten over de incompany trainingen en maatwerk trajecten? Bel of mail ons dan meteen.