E-learning AVG Oké

Ben jij al AVG Oké?

Al enige tijd geleden, sinds 25 mei 2018, is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van toepassing. Dit wil zeggen dat in heel de Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Deze wet zorgt ervoor dat persoonsgegevens van alle EU-burgers beter beschermd worden. Dit wil zeggen dat organisaties meer verplichtingen hebben rondom het verwerken van persoonsgegevens. Als organisatie moet je aan kunnen tonen dat je je aan de wetgeving houdt.

Deze E-learning geeft jou inzicht in wat de AVG betekent voor jouw organisatie. De e-learning kun je vanaf elk apparaat (mobiel, laptop, desktop, tablet) volgen. Aan het eind van deze e-learning krijg je een toets. Wanneer je deze toets haalt ontvang je een certificaat waarmee je aan kunt tonen dat jij AVG Oké bent.

Voor wie is de e-learning AVG Oké geschikt?

Voor iedereen die werkt met persoonsgegevens en die wil leren om hier AVG Oké mee om te gaan. Juist omgaan met de AVG is belangrijk. De Autoriteit Persoonsgegevens kan jouw organisatie sancties opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van jouw wereldwijde omzet wanneer je je niet aan de nieuwe privacywetgeving houdt. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+.

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij graag deze e-learning volgen of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@academyforrecruitment.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 085-4865200.

Praktische informatie

De inloggegevens voor de e-learning AVG Oké worden elke maandag verstrekt. Vanaf het moment dat je de inloggegevens hebt ontvangen is het mogelijk om de e-learning te doorlopen. Na het ontvangen van de inloggegevens heb je 1 maand toegang tot de online leeromgeving. Om de hele e-learning te doorlopen ben je ongeveer 5 uur bezig.

PE-punten

De e-learning AVG Oké biedt 2 PE-punten (SNA – Stichting Normering Arbeid).

Prijs

De kosten voor deze e-learning bedragen € 65 (excl. btw).

Onderwerpen die aan bod komen bij de e-learning AVG Oké

Na afloop van deze e-learning ben je in staat om:

  • De beste keuzes te maken op het gebied van persoonsgegevens;

Bovendien heb je kennis van:

  • Werven van kandidaten;
  • Aanbieden kandidaat bij de opdrachtgever;
  • Aan het werk;
  • Einde opdracht;
  • Informatiebeveiliging.
Inschrijven voor de cursus E-learning AVG Oké?