E-learning Omgaan met agressie op de werkvloer

Agressie is samen met discriminatie, seksuele intimidatie en pesten een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met agressie of agressief gedrag. In het verkeer, bij de sportvereniging of op het werk. Volg je de berichten in het nieuws, dan kun je er haast niet omheen: agressie neemt toe.

Wanneer is er sprake van agressie of agressief gedrag bij bijvoorbeeld klanten of collega’s en hoe kun je handelen in die situaties? Wil je hier meer over leren en inzicht verwerven, schrijf je dan nu in voor de e-learning Omgaan met agressie op de werkvloer.

Wat er aan bod komt in deze e-learning over agressie

In deze e-learning wordt duidelijk gemaakt wat agressie is, waar het vandaan komt, waarom iemand agressief is of wordt, wat het met mensen doet wanneer zij met agressie worden geconfronteerd, maar ook welke vormen van agressie er bestaan. Met deze kennis ga je aan de slag om inzicht op te doen. Je leert op basis van verschillende praktijksituaties hoe je het best kunt handelen in de praktijk.

Voor wie is deze e-learning over agressie geschikt?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de HR- of recruitmentbranche. Kortom, iedereen die te maken krijgt of kan krijgen met agressie. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+/hbo.

Duur

Deze e-learning duurt ongeveer 40 minuten. De e-learning is 24/7 beschikbaar, zolang je inlogcode geldig is.

Prijs

De kosten voor de e-learning omgaan met agressie op de werkvloer bedragen € 55 (excl. btw). Je krijgt 3 maanden toegang tot de e-learning.

Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

In deze e-learning komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is agressie en welke vormen zijn er?
  • Wat zijn de gevolgen van agressief gedrag?
  • Regelgeving rondom agressie
  • Hoe de-escaleer je?
  • Het beoordelen van praktijksituaties
  • Toets
Inschrijven voor de E-learning Omgaan met agressie op de werkvloer? Direct inschrijven