Insights Discovery

Insights Discovery is een persoonlijk ontwikkelinstrument. Het persoonlijke profiel dat je ontvangt na het maken van de test geeft inzicht in jezelf en hoe je het best kunt communiceren met de ander.

Investering ex. BTW
€199,00

Insights Discovery wordt aangeboden vanuit ons zusterbedrijf artra. artra is geaccrediteerd om te werken met Insights Discovery. Insights Discovery is een persoonlijk ontwikkelinstrument dat gebaseerd is op het werk van Carl Gustav Jung. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de psychologie en het doorgronden van de psychologische typeringen van mensen.

Persoonlijke ontwikkeling en inzicht in jezelf en anderen

Het uitgangspunt bij Insights Discovery is dat elk mens uniek is. Ieder mens heeft bepaalde diepgewortelde psychologische voorkeuren, die hem/haar een bepaalde kijk op situaties geven. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren is bepalend in het doen en laten wat daarop volgt. Gedrag is terug te zien in communicatie, (samen)werking en de manier waarop je keuzes maakt. Een Insights Discovery test is een zeer bruikbaar middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het persoonlijke profiel dat je ontvangt na het maken van de test geeft inzicht in jezelf en hoe je het best kunt communiceren met de ander. 

Vragenlijst en persoonlijk profiel

Je ontvangt van ons een Insights online vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst wordt er een persoonlijk profiel gegenereerd. Het profiel geeft je inzicht in jezelf. Jouw persoonlijke profiel is het uitgangspunt bij de coachingsgesprekken. Deze gesprekken worden in overleg ingepland. Wij zorgen uiteraard voor de juiste match tussen de deelnemer en de coach/trainer.

Prijs

De kosten voor Insights Discovery bedragen € 199 (excl. btw). Een extra salesprofiel kost € 60 (excl. btw).

Heb je interesse? Neem dan contact met info@academyforrecruitment.nl of bel ons: 085-4865200.