fbpx

Interviewtechnieken

Heb je behoefte aan een verdiepingsslag in de gespreksvoering? Tijdens de training interviewtechnieken leer je de juiste vragen stellen zodat je meer en betere plaatsingen kunt realiseren. Je leert om meer resultaat uit je interviews te halen zodat je nóg professioneler overkomt bij zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Wat je leert in deze training

Deze zeer praktijkgerichte training geeft je meer grip op je gespreksvoering. Met deze training ben je in staat om een verdiepingsslag in je gespreksvoering te maken en krijg je meer inzicht in de kandidaat. Je leert immers de juiste vragen te stellen om zo de (commerciële) kansen uit de aanvraag van je opdrachtgever te benutten met als doel: het realiseren van meer en betere plaatsingen.

Voor wie is de training ‘Interviewtechnieken’ geschikt?

De training is voor iedereen met een behoefte om gespreks- en vaardigheidstechnieken met opdrachtgevers en kandidaten te ontwikkelen en/of verbeteren.

WordRecruiter & WordIntercedent

Deze trainingsdag is onderdeel van zowel de Commerciële Basisopleiding Intercedent (een opleiding van artra) als WordRecruiter en bestaat uit 4 trainingsdagen. De training Interviewtechnieken kan ook los gevolgd worden.

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 495 (excl. BTW).

Onderwerpen die aan bod komen bij de training ‘Interviewtechnieken’

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • Gebruik te maken van het VIS-model (Voorbereiding, Informatie en Slot van een gesprek);
  • Verschillende vraagsoorten in te zetten om zo je doel te bereiken;
  • Intakegesprekken te voeren met het VIS model en het waardenwiel.

Bovendien heb je kennis van:

  • De LSD-methodiek (Luisteren, Samenvatten en Doorvragen);
  • De STAR- Methodiek (Situatie, Taak, Actie en Resultaat);
  • Het aannemen van een aanvraag en contact met een opdrachtgever;
  • Het waardenwiel.

Wie gingen je voor

Quote

"Echt een toffe training, de 3e van de 4 trainingen voor commerciël intercedent. Ik hoop dat de laatste ook goed zo goed bevalt. Ik ben blij met de keuze voor Artra. Ik beoordeel deze training met een 9."

-
Inschrijven voor de cursus Interviewtechnieken?

Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg direct 12 tips die je kunt toepassen om jouw videokwaliteiten te verhogen. Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en bekijk direct 12 tips om jouw video recruitment skills naar een hoger niveau te tillen.