Training Online personal branding en searchen met LinkedIn

Na het volgen van de training Online Personal Branding en Searchen heb jij een ijzersterk personal brand en ben je in staat om gemakkelijker geschikte kandidaten te vinden.

Eerstvolgende startdatum
12-09-2023
Investering ex. BTW
€645,00

Wil je leren om online gevonden te worden door de doelgroep die voor jou belangrijk is? En hoe je zelf interessante mensen vindt door te searchen? Wil je klanten, werkzoekenden en potentiële sollicitanten professioneel benaderen op een authentieke en onderscheidende manier? Een senior LinkedIn-trainer leert je hoe je optimaal gebruik maakt van jouw personal brand. Na het volgen van de training Online Personal Branding en Searchen heb jij een ijzersterk personal brand en ben je in staat om gemakkelijker geschikte kandidaten te vinden.

Wat leer je tijdens de training Online Personal Branding en Searchen met LinkedIn?

Heb je enig idee hoe snel je een eerste indruk maakt? Doe eens een gokje? Een eerste online indruk ontstaat al na 7 seconden! Je hebt dus maar een hele korte tijd om een goede (eerste) indruk te maken. Daarna is de aandacht van de lezer verdwenen. Het is daarom belangrijk dat jouw LinkedIn-profiel er professioneel uitziet en een sterke representatie is van jouw persoonlijkheid. Tijdens de training Personal Branding nemen wij je mee in de mogelijkheden en onmogelijkheden van LinkedIn. Je leert welke content je beter wel en welke je beter niet kunt delen. We werken aan jouw persoonlijke profiel. Je leert om alle voor jou relevante opties van LinkedIn te gebruiken. We onderzoeken wat je wilt uitstralen met jouw personal brand en hoe je dit het beste kunt doen. Na deze training heb jij een ijzersterk merk én ben je goed vindbaar voor jouw netwerk en potentiële nieuwe klanten. Met een goed LinkedIn-profiel wordt het actief benaderen van klanten een makkie!

Daarnaast leer je hoe je via LinkedIn jouw doelgroep kunt vinden met behulp van de verschillende filters, de alumnitool en Boolean Search en hoe je alle data vanuit dit systeem kunt gebruiken om je werk nog beter te doen.

Het belang van een sterk online personal brand

Het is voor een goede recruiter belangrijk om een sterk personal brand te hebben op online platformen als LinkedIn. Door een goed en onderscheidend verhaal te hebben, ben je veel geloofwaardiger voor de mensen die jij benadert én degenen die jou zelf vinden. Als je goed voor ogen hebt hoe je jouw doelgroep het best aanspreekt, ben je veel interessanter dan de recruiters die allemaal hetzelfde doorsnee tekstje op hun profiel hebben staan. Aan het einde van de training kan jij in de kopregel al antwoord geven op de vraag: ‘Wanneer moet je mij bellen?’

Resultaat van deze training:

  • Meer mensen komen op jouw profiel terecht, waaronder potentiële nieuwe klanten.
  • Je behaalt een beter resultaat wanneer je andere LinkedIn-gebruikers benadert.
  • Je bent in staat in weinig woorden jouw eigen onderscheidend vermogen te vertalen in tekst, op een toon die bij jou en je doelgroep past.
  • Je hebt een ijzersterk personal brand opgezet, waar je gemakkelijk op verder kan bouwen.

Hoe pakken we deze training aan?

De training Online Personal Branding en Searchen met LinkedIn wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Voor wie is de training Online Personal Branding en Searchen geschikt?

De training Online Personal Branding en Searchen met LinkedIn is geschikt voor iedereen die aan een (online) personal brand wil werken met LinkedIn. In de training gaan we direct met jouw brand aan de slag. Vergeet dus niet om een laptop mee te nemen! Ook als je nog geen LinkedIn-profiel hebt ben je welkom bij deze training.

Duur

De training Online Personal Branding en Searchen met LinkedIn duurt 1 dag (2 dagdelen).

Vantevoren loop je een e-learning door en vul je een vragenlijst in. Daarnaast krijg je na de training nog een aantal praktijkopdrachten. De totale studiebelasting is circa 4 uur.

Kosten

De training Online personal branding en searchen kost € 595 (ex. btw).

Wil jij graag recruiter worden?

Deze trainingsdag is onderdeel van WordRecruiter. De training Online Personal Branding en Searchen kan ook ‘los’ gevolgd worden.

Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
12-09-2023 Utrecht 09:30 - 16:30 12 september Beschikbaar Inschrijven
23-11-2023 Utrecht 09:30 - 16:30 23 november Beschikbaar Inschrijven