fbpx

Pitchen & Netwerken

Gaat het jou goed af om te vertellen wie je bent, wat je doet en wat dat zo bijzonder maakt? En dat in een kort en krachtige pitch? Wel zo handig als je met enige regelmaat op een netwerkevent bent. Of is jouw pitch nog niet perfect? Geen zorgen! Volg dan juist de training Pitchen en Netwerken.

Wat leer je tijdens de training Pitchen en Netwerken?

Tijdens deze training leer je op een praktische manier hoe je een ijzersterke pitch maakt en hoe je deze op de juiste momenten kunt inzetten: aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek of wanneer je een nieuwe sollicitant spreekt. Daarnaast leer je om waar je ook bent, interessante kandidaten en organisaties te herkennen en er mee in contact te komen. Netwerken dus!

Hoe pakken we deze training aan?

De training Pitchen en Netwerken wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Voor wie is de training geschikt?

De training Pitchen en Netwerken is geschikt voor iedere arbeidsmarktprofessional die wil leren om effectief te netwerken en een ijzersterke pitch neer te zetten.

Duur

De training Pitchen en Netwerken duurt 1 dag (2 dagdelen).

Investering

Je betaalt voor de training Pitchen en Netwerken € 495 (excl. BTW).

Inschrijven voor de training Pitchen en Netwerken?

Wil jij jezelf inschrijven voor de training Pitchen en Netwerken? Kies hieronder het gewenste startmoment en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

Inhoud

De onderwerpen die tijdens de training Pitchen en Netwerken o.a. aan bod komen zijn:

  • Pitchen in algemene zin;
  • De structuur van een pitch;
  • De ‘Elevator pitch’;
  • Live pitchen;
  • Wat netwerken is;
  • Hoe je dat doet, netwerken;
  • Do’s and don’ts tijdens netwerken.
Inschrijven voor de cursus Pitchen & Netwerken?

Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg direct 12 tips die je kunt toepassen om jouw videokwaliteiten te verhogen. Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en bekijk direct 12 tips om jouw video recruitment skills naar een hoger niveau te tillen.