Training Pitchen en Netwerken

Gaat het jou goed af om te vertellen wie je bent, wat je doet en wat dat zo bijzonder maakt? En dat in een korte en krachtige pitch? Wel zo handig als je met enige regelmaat op een netwerkevent bent. Of is jouw pitch nog niet perfect? Geen zorgen! Pitchen en Netwerken is dan de juiste training voor jou.

Wat leer je tijdens de training Pitchen en Netwerken?

Tijdens deze training leer je op een praktische manier hoe je een ijzersterke pitch maakt en hoe je deze op de juiste momenten kunt inzetten: aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek of wanneer je een nieuwe sollicitant spreekt. Daarnaast leer je om, waar je ook bent, interessante kandidaten en organisaties te herkennen en er mee in contact te komen. Netwerken dus!

Hoe pakken we deze training aan?

Deze training wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Voor wie is de training geschikt?

De training Pitchen en Netwerken is geschikt voor iedere arbeidsmarktprofessional die wil leren om effectief te netwerken en een ijzersterke pitch neer te zetten. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+.

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen). Daarnaast is er een studiebelasting van 4 uur.

Investering

Je betaalt voor de training Pitchen en Netwerken € 545 (excl. btw). Dit is inclusief lesmateriaal.

Inschrijven voor de training Pitchen en Netwerken?

Wil jij je inschrijven voor deze training? Kies hieronder het gewenste startmoment en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

Na afloop van deze training ontvang je een bewijs van deelname. 

Inhoud

De onderwerpen die tijdens de training Pitchen en Netwerken o.a. aan bod komen zijn:

  • Pitchen in algemene zin;
  • De structuur van een pitch;
  • De ‘Elevator pitch’;
  • Live pitchen;
  • Wat netwerken is;
  • Hoe je dat doet, netwerken;
  • Do’s and don’ts tijdens netwerken.
Inschrijven voor de cursus Training Pitchen en Netwerken?

Ontvang nieuws en updates van de Academy for Recruitment