fbpx

Sourcen 2.0 (Incompany)

Hoe vind jij de juiste kandidaat?

Slim en gericht zoeken naar kandidaten maken wervingssucces heel maakbaar. Het proactief benaderen van kandidaten is een integraal onderdeel van recruitment en verschilt per doelgroep. Sourcing gaat over zoeken met behulp van Facebook, LinkedIn, Google, Twitter, Boolean Logic maar ook over cv databases en andere slimme manieren om talent te spotten. Hoe vertaal je je VIF in een zoekstring en aanpak die jou in staat stelt om de kandidaat te vinden die je zoekt?

  • Welke zoekkanalen zijn er?
  • Welke kanalen gebruik ik op welke manier en voor welke doelgroep?
  • Hoe stel ik een zoekprofiel en zoekstring op?
  • Hoe kom ik van een longlist naar een shortlist?

Trainer

De training wordt verzorgd door Gordon Lokenberg. Hij is 20 jaar geleden gestart in de recruitmentbranche en werkte zowel aan agency als corporate kant. Sinds 2007 traint hij recruiters en sales mensen op internetvaardigheden. Tevens lanceerde hij in 2009 een van de eerste Mobile Recruitment-apps en won in 2012 de eerste global people sourcing contest. Tegenwoordig ondersteunt hij het bedrijf Wescon Sourcing bv, een bedrijf dat is gespecialiseerd in full service recruitment oplossingen en OSINT-kennis en -vaardigheden. Gordon is altijd op zoek naar de volgende trends op het gebied van recruitment en sourcing.

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Prijs

De kosten voor deze training bedragen € 495 (excl. BTW) per persoon (deze prijs kan veranderen wanneer het incompany of maatwerk is).

Na afloop van de training Sourcen 2.0 ben je in staat om

  • Een zoekprofiel op te stellen voor een specifieke doelgroep;
  • Een zoekstring te maken om die doelgroep te vinden via Google;
  • Meerdere kanalen te gebruiken om jouw profiel te vinden en te binden.

Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg direct 12 tips die je kunt toepassen om jouw videokwaliteiten te verhogen. Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en bekijk direct 12 tips om jouw video recruitment skills naar een hoger niveau te tillen.