The Bridge Personality test

Vind jij het prettig om jouw klanten een volledig beeld te geven van de kandidaten die je aan hen voorstelt? Ben je op zoek naar een test die niet alleen de competenties en persoonlijkheid van je kandidaat in beeld brengt maar ook laat zien hoe iemand zich gedraagt binnen een team? Dan is deze test de oplossing!

Het rapport

In een fraai, goed leesbaar én bruikbaar rapport is te lezen hoe jouw kandidaat scoort op de hoofdgroepen besturen, uitvoer, houding en mentaal. Daarnaast wordt het Jung persoonlijkheidstype bepaald en wordt de kandidaat bijvoorbeeld geclassificeerd als doener, inspirator of vernieuwer. Hiermee weet jij hoe jouw medewerker gaat performen en op welke wijze hij of zij binnen het team gaat acteren. De test kan ook worden gebruikt als uitgangspunt bij ontwikkeltrajecten. Bijzonder aan The Bridge Personality is dat deze nauwelijks te beïnvloeden is en sociaal wenselijke antwoorden tot een minimum worden beperkt.

Voordelen van The Bridge Personality

 • Snel inzicht in de kwaliteiten van jouw kandidaat;
 • Zeer betrouwbaar, valide en multi-inzetbaar instrument;
 • Meet of jouw kandidaat eerlijk is geweest bij het invullen;
 • Te gebruiken binnen alle organisaties, functies en niveaus;
 • In meerdere talen verkrijgbaar;
 • In 30 minuten gemakkelijk online in te vullen door de kandidaat.

Bij The Bridge Personality kun je kiezen voor een Short- of een Extended-rapport. Het Short-rapport biedt inzicht in het antwoordgedrag en de persoonlijkheid van jouw kandidaat. Het Extended rapport is uitgebreid met een beschrijving van het Jung persoonlijkheidstype en het competentieprofiel.

Ervaring  van Carlijn Hoogeveen, Beleidsmedewerker P&O, Aeres Agree

‘Wij maken zeer veel gebruik van de online assessments van The Bridge! Wij gaan voor de beste match en geloven in duurzame en langdurige plaatsingen. Het online assessment van The Bridge helpt ons hierbij. Wij hebben veel testen gebruikt en vergeleken en The Bridge komt voor ons als beste uit de verf. Naast een zeer uitgebreide rapportage geeft de test veel inzicht in de competenties en kwaliteiten van de kandidaat. Daarnaast is het zichtbaar als de test wordt beïnvloed met sociaal wenselijke antwoorden, ook erg fijn!’

Prijs

Maak je voor de eerste keer gebruik van The Bridge, dan bedragen de kosten €125 (excl. btw). Dit is inclusief een uitgebreide rapportage en een half uur telefonische toelichting van onze adviseur.

Vanaf de tweede test hanteren wij de volgende tarieven:

 • The Bridge Personality- lang € 90 per test, excl. btw;
 • The Bridge Personality- kort  € 75 per test, excl. btw;
 • The Bridge Sales Performance € 45 per test, excl. btw.

Meer weten

Wil je meer weten, inzage krijgen in een voorbeeldrapport of heb je een voucher voor een gratis test? Neem dan contact met info@academyforrecruitment.nl of bel ons, 085-4865200.

Wat is The Bridge Personality?

The Bridge Personality is een online test die bestaat uit 240 vragen waarin kandidaten zichzelf beoordelen in een werksituatie. De test is gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie en de typetheorie van Carl Jung. De resultaten van de test geven een overzichtelijk beeld van de persoonlijkheid en competenties van jouw kandidaat. De test is wetenschappelijk getest & onderbouwd. Het is een zeer betrouwbare en valide test voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van uw werknemers. De test wordt door diverse partijen gebruikt zoals de Rijksuniversiteit Groningen, Mercedes, KPN, Bugaboo, Microsoft, GSK, Accenture, KLM en de ABN. Ook binnen de flexbranche wordt de test gebruikt. De test is:

 • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung types;
 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Speciale Sales Assessments beschikbaar;
 • Alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij;
 • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Geeft inzage in antwoordgedrag en het zelfbeeld van de kandidaat;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Pools, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Ontvang nieuws en updates van de Academy for Recruitment