Vergroot je marge!

Als je werkzaam als recruiter of HR-professional, dan weet je dat je steeds meer inspanningen moet leveren om de juiste kandidaten te vinden, binden en boeien. Er worden steeds meer middelen ingezet om de perfecte kandidaat te vinden en te binden aan jouw organisatie. Het kan lastig zijn om dit te vertalen naar jouw tarief. In deze praktische training geven wij je handvatten om te leren hoe je jouw tarief kan verhogen en de voorwaarden kan verruimen.

Verhoog je tarief, verruim je voorwaarden

Goed personeel is een schaars goed. Goede kandidaten zijn steeds moeilijker te vinden. Als recruiter of HR-professional moet je veel meer inspanningen leveren om de juiste kandidaten te vinden, te binden en te blijven boeien. Deze inspanning mag je terugzien in het tarief dat de klant betaalt. Je moet immers steeds meer middelen inzetten om de kandidaten te vinden en aan je organisatie te binden. Hoe verdien je dat terug? In deze training leer je om hogere rendementen te genereren. De training is kort en krachtig. Vooral telefonisch onderhandelen wordt geoefend. Na deze training heb je de tools om de juiste marge te vinden voor jouw diensten én te communiceren met jouw klanten. 

Voor wie is de training ‘Vergroot je marge!’ geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die meer rendement wil halen uit commerciële gesprekken. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+. 

Prijs

De kosten voor deze training bedragen € 310 (excl. btw).

Deze training volgen? Vragen?

Bel direct    Mail direct 

Onderwerpen die aan bod komen bij de training ‘Vergroot je marge!’

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • Een commercieel (telefoon)gesprek te voeren; inclusief het tarief benoemen;
  • Een aanbod op te bouwen;
  • Een tarief te beargumenteren.

Bovendien heb je kennis van:

  • Argumentatie en closing;
  • De structuur van een commercieel (telefoon)gesprek;
  • De omgekeerde STAR;
  • Tips en tricks die je kunnen helpen meer rendement te genereren.

Wil jij graag een efficiënter recruitmentproces?