Training Wervend vacatureteksten schrijven

Wil jij wervende vacatureteksten schrijven maar lukt het even niet om in die creatieve flow te komen? Is het soms onduidelijk hoe je rekening moet houden met de Wet Gelijke Behandeling in jouw tekst? Heb je niet genoeg tijd om de perfecte tekst te schrijven? In deze training schuiven we alle excuses van tafel en ga je aan de slag met het schrijven van een goede vacaturetekst. Na deze training begrijp je wat een goede vacaturetekst jou allemaal oplevert en schrijf je zonder moeite een effectieve vacaturetekst.

Actief aan de slag met vacatureteksten schrijven

Door actief én creatief aan de slag te gaan én letterlijk de daad bij het woord te voegen, maak je direct werk van de vacaturetekst. Met creatieve schrijfoefeningen, praktische handvatten en slimme tips & tricks ontdek je tijdens deze training hoe het schrijven van vacatureteksten makkelijker én leuker kan worden. Wil jij werk maken van je vacatureteksten? Vertaal statische functieprofielen naar wervende teksten, waarmee je jouw ideale kandidaat bereikt. Zó benut je de toegevoegde waarde van het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.

Voor wie is de training ‘Wervend vacatureteksten schrijven’ geschikt?

De training is bedoeld voor iedereen die het schrijven van vacatureteksten met regelmaat op zijn/haar to-do-lijstje heeft staan. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+.

WordRecruiter

Deze trainingsdag is onderdeel van WordRecruiter. De training Wervend vacatureteksten schrijven kan ook los gevolgd worden.

Het resultaat

Na het volgen van deze training heb je geen excuses meer, maar wel de handvatten, inspiratie en tips & tricks om werk te maken van je vacatureteksten. En met die vacatureteksten bereik je jouw ideale kandidaat, met de perfecte match als gevolg. Dat is waar het in dit vak om draait!

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen). De studiebelasting is daarnaast 8 uur.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 645 (excl. btw). Dit is inclusief het trainingsmateriaal.

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • De perfecte functienaam boven je vacaturetekst te zetten;
  • Een goede vacature-intake af te nemen, zodat jij alle benodigdheden hebt voor een wervende tekst;
  • De Wet Gelijke Behandeling op de juiste manier toe te passen;
  • De benodigde creativiteit in te zetten zodat je een sterke vacature kunt schrijven.

Bovendien heb je kennis van:

  • Creatief schrijven;
  • De optimale opbouw van een vacaturetekst;
  • Out of the box denken.
Inschrijven voor de Training Wervend vacatureteksten schrijven? Direct inschrijven