fbpx

Wervend vacatureteksten schrijven

Wil jij een wervende vacaturetekst schrijven maar lukt het even niet om in die creatieve flow te komen? Is het soms onduidelijk hoe je rekening moet houden met de Wet Gelijke Behandeling in jouw tekst? Heb je niet genoeg tijd om de perfecte tekst te schrijven? In deze training schuiven we alle excuses van tafel door óp tafel te leggen wat een vacaturetekst jou allemaal kan opleveren en je te leren hoe je er een schrijft.

Door actief én creatief aan de slag te gaan én letterlijk de daad bij het woord te voegen, maak je direct werk van de vacaturetekst. Met creatieve schrijfoefeningen, praktische handvatten en slimme tips & tricks ontdek je tijdens deze training hoe het schrijven van vacatureteksten makkelijker én leuker kan worden. Wil jij werk maken van je vacatureteksten? Vertaal statische functieprofielen naar wervende teksten, waarmee je jouw ideale kandidaat bereikt. Zó benut je de toegevoegde waarde van het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.

Voor wie is de training ‘Wervend vacatureteksten schrijven’ geschikt?

De training is bedoeld voor iedereen die het schrijven van vacatureteksten met regelmaat op zijn/haar to-do-lijstje heeft staan.

WordRecruiter

Deze trainingsdag is onderdeel van WordRecruiter. De training Wervend vacatureteksten schrijven kan ook los gevolgd worden.

Het resultaat

Na het volgen van deze training heb je geen excuses meer, maar wel de handvatten, inspiratie en tips & tricks om werk te maken van je vacatureteksten. En met die vacatureteksten bereik je jouw ideale kandidaat, met de perfecte match als gevolg. Dat is waar het in dit vak om draait!

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 545,- (excl. BTW).

Onderwerpen die aan bod komen bij de training ‘Wervend vacatureteksten schrijven’

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • De perfecte functienaam te bedenken voor jouw vacature;
  • Een goede vacature-intake af te nemen, zodat jij alle benodigdheden hebt voor een wervende tekst;
  • De Wet Gelijke Behandeling op de juiste manier toe te passen;
  • De benodigde creativiteit in te zetten zodat je een sterke vacature kunt schrijven.

Bovendien heb je kennis van:

  • Creatief schrijven;
  • De optimale opbouw van een vacaturetekst;
  • Out of the box denken.
Inschrijven voor de cursus Wervend vacatureteksten schrijven?

Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg direct 12 tips die je kunt toepassen om jouw videokwaliteiten te verhogen. Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en bekijk direct 12 tips om jouw video recruitment skills naar een hoger niveau te tillen.