Lonneke Maas | Trainer

Lonneke Maas

Mijn naam is Lonneke Maas, ubertrotse moeder van 2 hele leuke, blonde jongens.  Ik ben getrouwd en al 25 jaar een setje met een leuke man.

Het grootste deel van mijn werkende leven ben ik werkzaam geweest in de arbeidsmarktbemiddeling. Ik ben gestart bij een grote, bekende uitzender, Content (wat helaas niet meer bestaat) als consultant, projectleider en senior vestigingsmanager. In 2011 heb ik mijn eigen werving en selectiebureau opgericht. Dit jaar heb ik mijn aandelen verkocht. Want het is zeker leuk om succes te hebben, maar als de “lol’ weg is, dan is het hoog tijd om iets anders te doen. And so it happened…

Mijn kennis en ervaring kan ik nu via de trainingen van de Academy for Recruitment doorgeven in de rol van trainer op verschillende terreinen van recruitment. Een super leuke en waardevolle bijdrage.

Daarnaast ben ik, volgens mijn gezinsleden, té sportief. Ik crossfit 5x per week (I love it) en ik geef met heel veel plezier ook nog 4x per week les in Body Pump en Xcore.

 

Lonneke Maas geeft onder andere de trainingen Personal Branding, Employer Branding en Candidate Experience van de opleiding Recruitment Professional.