Noortje Poot | Trainer

Ik ben Noortje Poot en naast trainer bij de Academy for Recruitment ben ik ook manager Talent Acquisition en Employer Branding bij Lely.

Mijn carrière begon bij Tempo Team als intercedent. Daar ontdekte ik mijn passie voor het verleiden van kandidaten. Mensen voor jou laat kiezen en niét voor de concurrent, dat is een interessante uitdaging.

Employer branding klinkt altijd als iets heel groots, waar je een universitaire graad voor moet hebben of een enorm budget. Maar dat is helemaal niet zo. Het zit ‘m vooral juist in de basis. Ook de mkb’er kan goede employer branding opzetten.

Daarom vind ik het belangrijk dat recruiters de basis op orde hebben. Want als je geen goede basis hebt, kom je niet ver. Ik geloof heel erg in het totaalpakket. De Academy for Recruitment laat je dan ook verschillende onderdelen van het vakgebied aantikken. En ik wil daar onderdeel van zijn. Zodat jij jezelf naar een hoger niveau tilt als recruiter.

Noortje Poot geeft bij de Academy for Recruitment de trainingen Online personal branding, Employer branding en Candidate experience in de opleiding Recruitment Professional