Training Gesprekstechnieken

Is spreken met klanten, kandidaten of medewerkers een belangrijk onderdeel van je functie? Wil jij het rendement van een intake, sales en gesprekken met kandidaten of medewerkers verhogen? Zelfverzekerder worden en leren duidelijk grenzen aan te geven? Volg dan de training Gesprekstechnieken!

Resultaat van de training Gesprekstechnieken

  • Je hebt meer grip op je gesprekken.
  • Je verbale en non-verbale communicatie is verbeterd.
  • Je bent in staat echt te luisteren, doortastende vragen te stellen en feedback te geven door gebruik te maken van het 4G-feedbackmodel.
  • Je kan gebruik maken van verschillende soorten gesprekstechnieken.
  • Je communiceert zelfbewuster in lastige situaties.

Voor wie?

De training Gesprekstechnieken is geschikt voor iedere senior arbeidsmarktprofessional die zijn/haar gesprekstechnieken met klanten, kandidaten of medewerkers wil ontwikkelen en/of verbeteren. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+.

Aanpak

De training Gesprekstechnieken wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. De trainer stimuleert de diepgang tijdens de gespreksvoering. Je leert om de ander écht te horen en te bevragen, met weerstand om te gaan en gebruik te maken van verschillende soorten effectieve vraagtechnieken.

Door deze blended manier van leren – online, klassikaal én leren op de werkplek is het leerrendement hoger. Je gaat echt actief met het onderwerp aan de slag, wordt begeleid door een ervaren trainer en kunt van en met anderen leren. 

Duur

De training gesprekstechnieken duurt 1 dag (2 dagdelen).

Studiebelasting

Bij training horen voorbereidende theorie (e-learning) en opdrachten. De studiebelasting hiervoor is 8 uur.

Investering

Je betaalt voor de interactieve training Gesprekstechnieken € 545 (excl. btw). Het lesmateriaal zit hierbij inbegrepen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze training? Bel dan 085 4865200. Wij maken je inschrijving dan in orde.

Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.