Pitchen & Netwerken

Gaat het jou goed af om te vertellen wie je bent, wat je doet en wat dat zo bijzonder maakt? En dat in een kort en krachtige pitch? Wel handig als je met regelmaat op een netwerkevent bent. Is jouw pitch nog niet perfect? Geen zorgen! Met de training Pitchen & Netwerken leer jij in een dag hoe je een ijzersterke pitch maakt en hoe je deze kunt inzetten op de juiste momenten.

Is jouw pitch al perfect?
Jezelf kort en krachtig kunnen voorstellen is één van de belangrijkste vaardigheden als recruiter. We noemen dit je pitch. Je pitcht aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek en ook wanneer je een nieuwe sollicitant spreekt. Vertrouwen start immers door elkaar te leren kennen! Een tweede belangrijke vaardigheid is netwerken. Het is belangrijk dat je in staat bent om waar je ook bent interessante kandidaten en organisaties te herkennen en er mee in contact te komen. We oefenen tijdens deze dag het netwerkgesprek in een formele en informele omgeving. Daarnaast voorzien we je van tips & tricks ten aanzien van netwerken.

WordRecruiter
Deze trainingsdag is onderdeel van WordRecruiter en bestaat uit 4 trainingsdagen. De training Pitchen & Netwerken kan ook los gevolgd worden.

Duur
Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Inschrijven
De training Pitchen & Netwerken bieden wij in samenwerking met ARTRA aan.
Klik hier om je in te schrijven voor de training.

 

Locatie

Later bekend

Prijs

€ 425,- (incl. locatiekosten, materiaal, lunch en excl. BTW).

Programma

terug naar klassenoverzicht inschrijven

INITIATIEFNEMERS EN PARTNERS

Realisatie: 7U Digital Originals