Video recruitment

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je bent zowaar een uitzondering als je er nog geen bezit! Met het gemak van de smartphone groeit ook het aantal vloggers. Zelfs op media als LinkedIn wordt er steeds meer gebruik gemaakt van video content. Er zijn genoeg gratis apps om je filmpje te editen en online te delen. Maar wat is nu eigenlijk het doel van een filmpje en wat kun je ermee als intercedent/recruiter?

Hoe kun je video inzetten?

Er zijn veel manieren waarop je als intercedent/recruiter video kunt inzetten. Bijvoorbeeld als tool om mensen een persoonlijke boodschap te sturen. Je kunt opdrachtgevers en vacatures helder in beeld brengen. Je kunt mensen een kijkje laten nemen bij jouw bedrijf. Of je kunt een kandidaat middels een videoboodschap bij de klant voorstellen. Vloggen was nog nooit zo simpel. Je moet dus écht onderscheidend zijn om op te vallen met jouw video.

De training

Tijdens deze interactieve training nemen we je mee in de mogelijkheden van het inzetten van video voor recruitment. We laten je doelstellingen formuleren en je gaat vooral ook zelf aan de slag. We leren je de basics voor het maken en editen van video’s met een smartphone en geven je tips over geluid, licht en presentatie. De training wordt verzorgd door 2 trainers, zodat je persoonlijk advies en aandacht krijgt tijdens het maken en editen van de video’s.

Duur
Deze training duurt 1 dag van 09:30 tot 16:30 uur.

Inschrijven
De training Video Recruitment bieden wij in samenwerking met ARTRA aan.
Klik hier om je in te schrijven voor de training.

 

 

Locatie

Later bekend

Prijs

€ 595,- (incl. locatiekosten, materiaal, lunch en excl. BTW).

Programma

terug naar klassenoverzicht inschrijven

INITIATIEFNEMERS EN PARTNERS

Realisatie: 7U Digital Originals