Wervend vacatureteksten schrijven

Wil jij een wervende vacaturetekst schrijven maar lukt het even niet om in die creatieve flow te komen? Is het soms onduidelijk hoe je rekening moet houden met de Wet Gelijke Behandeling in jouw tekst? Heb je niet genoeg tijd om de perfecte tekst te schrijven? In deze training schuiven we alle excuses van tafel door óp tafel te leggen wat een vacaturetekst jou allemaal kan opleveren en je te leren hoe je er een schrijft.

Door actief én creatief aan de slag te gaan én letterlijk de daad bij het woord te voegen, maak je direct werk van de vacaturetekst. Met creatieve schrijfoefeningen, praktische handvatten en slimme tips & tricks ontdek je tijdens deze training hoe het schrijven van vacatureteksten makkelijker én leuker kan worden. Wil jij werk maken van je vacatureteksten? Vertaal statische functieprofielen naar wervende teksten, waarmee je jouw ideale kandidaat bereikt. Zó benut je de toegevoegde waarde van het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.

WordRecruiter
Deze trainingsdag is onderdeel van WordRecruiter. De training Wervend vacatureteksten schrijven kan ook los gevolgd worden.

Het resultaat
Na het volgen van deze training heb je geen excuses meer, maar wel de handvatten, inspiratie en tips & tricks om werk te maken van je vacatureteksten. En met die vacatureteksten bereik je jouw ideale kandidaat, met de perfecte match als gevolg. Dat is waar het in dit vak om draait!

Duur
Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Inschrijven
De training wervend vacatureteksten schrijven bieden wij in samenwerking met ARTRA aan.
Klik hier om je in te schrijven voor de training.

 

 

Locatie

Later bekend

Prijs

€ 425,- (incl. locatiekosten, materiaal, lunch en excl. BTW).

Programma

terug naar klassenoverzicht inschrijven

INITIATIEFNEMERS EN PARTNERS

Realisatie: 7U Digital Originals