E-learning Preventie en omgaan met verzuim

Is het jouw taak om ziekmeldingen te verwerken en medewerkers tijdens ziekte te begeleiden? Ben jij het aanspreekpunt binnen jouw organisatie voor ziekteverzuim en re-integratie?Ā In deze e-learning maak je kennis met alle relevante wet- en regelgeving en krijg jeĀ praktischeĀ handvattenā€Æom verzuim effectief te begeleiden en te beheersen.

Resultaat

Na het volgen van de e-learning Preventie en omgaan met verzuim:

  • Ben je in staat te signaleren wanneer structurele problemen bij een werknemer kunnen leiden tot ziekteverzuim en welke begeleiding jij hierin kan bieden.
  • Krijg je inzicht in de Ziektewet, de VLZ en eigen risicodragerschap, kan je inschatten wat in welke contractsituatie van toepassing is en dit toepassen op de uitbetaling en begeleiding van een zieke werknemer.
  • Ben je in staat de verschillende stappen binnen de Wet verbetering Poortwachter toe te passen op het juiste moment.
  • Ben je in staat de werknemer uitleg te geven over de verschillende verlofvormen.

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor medewerkers van HR-afdelingen en managers op de werkvloer die verantwoordelijk zijn voor verzuim. Het aanvangsniveau van deze e-learning is hbo.

Duur

Deze e-learning doorlopen kost gemiddeld ongeveer 4 uur. De e-learning is 24/7 beschikbaar, zolang de inlogcode geldig is. Zo kun je leren waar en wanneer jij dat wil!

Investering

Deze e-learning kost ā‚¬ 99 (excl. btw). Je krijgt 3 maanden toegang tot de e-learning.

Na het doorlopen van de e-learning krijg je eenĀ bewijs van deelname.

Wil je graag al eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan deā€Æaangegeven datums? Stuur dan een mail naarā€ÆĀ info@academyforrecruitment.nlĀ met daarin de e-learningĀ die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen. Let wel: het kan tot 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

De volgende onderwerpen komen in deze e-learning aan bod:

  • Ziektepreventie m.b.v. het ziekteverzuimreglement, de arbeidsomstandigheden, Arbeidstijdenwet en het voeren van functionerings- en verzuimgesprekken.
  • Uitvoering van de ziektewet, ERD, Wet Verbetering Poortwachter en de verschillende verlofvormen.
  • Plus een bonus module over het coronavirusĀ 
Inschrijven voor de cursus E-learning Preventie en omgaan met verzuim?

Wil jij nieuws en updates ontvangen van de Academy for Recruitment?