Training Presentatievaardigheden voor recruiters

Tijdens de training besteden we aandacht aan twee soorten presentaties. De eerste presentatie gaat over het informeren van een groep. De tweede presentatie draait om het overtuigen van de toehoorders.

Investering ex. BTW
€595,00

Als recruiter wordt je regelmatig uitgedaagd om te presenteren. Of het nu in een klein en bekend gremium is of voor een grote groep, het is belangrijk dat je de vaardigheid presenteren onder de knie krijgt.

Resultaat

Met meer zelfvertrouwen jouw boodschap overbrengen. Presenteren draait om de inhoud én de vorm. Tijdens de training geven we aan twee presentaties aandacht. De eerste presentatie zal gaan over het informeren van een groep. De tweede presentatie draait om het overtuigen van de toehoorders. Ter voorbereiding vragen wij je om twee relevante presentaties aan te leveren. Je bereidt beide presentaties zo voor dat je in staat bent deze te geven. Tijdens de training besteden we aandacht aan de persoonlijke houding, stemgebruik, gebruik audiovisuele middelen en omgang met groep. Wat doe je met moeilijke vragen of wanneer je merkt dat je publiek afhaakt? De training is praktisch en interactief. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Jouw persoonlijke voorbereiding;
  • Het geven van een presentatie;
  • Het stellen van doelen;
  • Jouw verbale en non-verbale communicatie;
  • Omgaan met dilemma’s;
  • Overtuigen;
  • Gebruik van audiovisuele hulpmiddelen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor recruiters die minimaal 1 jaar actief zijn in het werkveld. Je presenteert regelmatig voor grote en kleinere groepen. Het aanvangsniveau van deze training is mbo+.

Opbouw van de training

We starten direct met het geven van een door jou voorbereide presentatie. Op basis van de feedback gaan we de presentatie op zowel inhoud, volgorde als op jouw overtuigingskracht verbeteren.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de training kies je 2 presentaties uit. Eén voor een grote groep en 1 presentatie voor een klein publiek. Je bereidt de presentaties zo voor dat je ze tijdens de training kunt geven.

Duur en tijdinvestering

De training omvat 1 dag (2 dagdelen van 3 uur). Daarnaast neemt de voorbereiding circa 1 tot 3 uur in beslag.

Prijs

De training Presentatievaardigheden voor recruiters kost € 595 (excl. btw) p.p.

Inschrijven

Schrijf je hieronder in door het kiezen van een geschikte datum. Zijn er (nog) geen data bekend, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Incompany?

Deze training kan ook Incompany verzorgd worden. We spelen dan in op de leerwensen en uitdagingen van jouw team. Wil je meer weten over de kosten of deze training incompany boeken? Bel 0854865200 of mail ons dan voor een maatwerkaanbod.