Online proeverij

Werving en selectie voor
niet-recruiters

Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers is zo makkelijk nog niet. Waar begin je? Hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Welke kanalen kun je inzetten om een vacature te vervullen? Zomaar wat vragen die bij jou kunnen spelen als je het verzoek krijgt om een medewerker te werven. 

De Academy for Recruitment helpt je daarbij. Kom gratis langs bij de gratis online proeverij en ontvang handige tips en weetjes over werving en selectie. 

Details van de online proeverij

Wat:
Online proeverij – Werving en Selectie voor niet-recruiters (webinar)

Waar:
Online

Duur:
60 minuten

Kosten:
Gratis

Wanneer:
Op dit moment is er geen proeverij meer ingepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor niet-recruiters om nuttige tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van toekomstige gratis webinars. 

Inhoud van de proeverij

In een uur geven we je kennis mee over werving en selectie. Per module van de opleiding krijg je ook handige tips die je direct kunt toepassen. Door quizvragen te beantwoorden zie je gelijk of er nog onderdelen van je wervingsproces zijn die aandacht kunnen gebruiken.  Daarnaast kun je meteen vragen stellen.  

Onderwerpen

  • Maken van een goede functieomschrijving
  • Schrijven van een goede vacaturetekst​
  • Actief op zoek naar nieuwe medewerkers
  • Creatief werven: verspreiden van de vacature via de juiste wervingskanalen
  • Cv-selectie en sollicitatiegesprekken voorbereiden en voeren​

Ben jij, naast je huidige werkzaamheden, bezig met het werven van nieuwe collega’s?

Onze opleiding Werving & Selectie voor niet-recruiters is speciaal voor jou bedoeld. Of je nu als ondernemer, secretaresse, afdelingsmanager of medewerker binnendienst verantwoordelijk bent voor het werven van personeel. In vijf dagen leren wij jou hoe je vacatures zo snel mogelijk vervult.